Klanten header

Waarom ik doe wat ik doe:

Als je met mensen werkt, is het altijd heerlijk om te zien dat je een probleem voor ze hebt kunnen oplossen. Dat je ze daadwerkelijk hebt kunnen helpen! Dat is waar het mij om gaat. Mijn missie is niet voor niets dat ik ” jou op weg wil helpen om je zaken te verbeteren. Dat ik zorg voor een positieve sfeer, waardoor zowel persoonlijke als zakelijke groei mogelijk is. En dat ik dat doe door jou mijn kennis door te geven, zowel persoonlijk als via de digitale snelweg!”

 

Het is daarom heel fijn dat ik zulke mooie woorden terug krijg van mijn klanten:

Ik heb, als kleine zelfstandige, heel veel gehad (en nog steeds) aan het compacte, duidelijk geschreven boek ‘In 10 stappen ideale klanten door social media’ Voor niet Linkedin specialisten een must, voor ervaren LinkedIn gebruikers vast ook een handig naslagwerk!

Florine van Dusseldorp

Werving- en selectiecoach, Flodus

Marjolijn heeft een grondig concurrentieonderzoek voor mij gedaan waardoor ze mij inzicht heeft gegeven in de markt. Ze is een prettige persoonlijkheid om mee te werken met gedegen kennis van diverse Social Media.
Erica Nijburg

Grafisch ontwerper, Iamerica

Wat een geweldige dag (red. workshop Facebook adverteren voor beginners). Veel geleerd en een prachtig handboek mee gekregen om thuis echt aan de slag te gaan. Bedankt dames voor de juiste richting en waardevolle extra tips.

Mariëlle Renckens

Loslaten coach, Chaira Aandachtspunt

Marjolijn hielp mij op snelle wijze mijn profiel opnieuw neer te zetten. Zij deed dat snel, professioneel en prettig. Daarbij legde ze mij ook veel uit over hoe LinkedIn te gebruiken; tips die -ondanks dat ik al jaren lid van dit netwerk was- nieuw en goed te gebruiken voor me waren. Een bezoek aan haar levert me nog steeds voordeel op! AnnePauline Cohen (geen familie!!)
AnnePauline Cohen

Psychiater / Systeemtherapeut, Amerpoort

Ik kan de expertise van Marjolijn zeker aanbevelen als het gaat om het verbeteren en professionaliseren van je LinkedIn profiel. Marjolijn is zeer nauwkeurig en heeft oog voor detail. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je tot het allerlaatste stukje helemaal klopt. Mijn profiel heeft echt een metamorfose ondergaan en werkt nu veel meer voor mij dan voorheen. Ik heb na alle aanpassingen al heel snel veel vruchtbare contacten kunnen leggen die mij in de toekomst zeker wat gaan opleveren.

Edyta Zielinska

Holistisch schoonheisspecialist, House of Green

Op 16 juni training Facebook gekregen van Marjolijn en Esther, was zeer leerzaam en goed geregeld ook de locatie was goed geregeld, zeer aan te bevelen! Ga zo door Power-vrouwen!

Marco van der Kruk

IT, Spinellis

Workshop Facebook zakelijk voor beginners. In één dagdeel je zakelijke Facebookpagina opzetten had een mooie opzet een heldere uitleg en werd met enthousiasme gegeven.

Davida Mentink

Creatief ontwerper, Vide 2000

Als copywriter en schrijfcoach laat ik veel van me horen. Ook op sociale media. Zou ik dan wel iets kunnen opsteken van het boek ‘In 10 stappen ideale klanten door sociale media’ was de vraag?

Ja dus.

De CONNECT-methode van Marjolijn helpt je om je sociale media te structureren zodat je tijd en energie bespaart. Zo raadt ze aan om een netwerkdoel te formuleren voor je contacten op sociale media, een mix van vier soorten boodschappen in te zetten en geeft ze een handig overzicht van mediaplanningstools.

Het boek is vlot geschreven, praktisch opgezet en geeft je zin om meer te doen met sociale media. Dit is het stappenplan dat ik zou willen gehad hebben toen ik pas startte met sociale media.

Het zou me veel gis- en testwerk hebben bespaard. Voor mensen die wel al actief zijn op sociale media zet het boek je weer op scherp.

Ik ben dus een fan.

Katleen van Landschoot

Copywriter, De Schrijfcoach

Marjolijn, ik ben je heel veel dank verschuldigd voor jouw bijdrage aan de campagne rond het beste Zorgidee 2015 met het ‘Thuiskomertje’ mijn zorgidee voor mensen met dementie. Ik wist niet wat me overkwam met video’s, optredens, interviews van de pers, vooral toen Michelle Langeveld en ik wonnen! Je hebt ons ervoor, tijdens en erna voortreffelijk, professioneel maar ook bevlogen begeleid en me rust bezorgd want je was altijd alert en aanwezig. Ik kon op je bouwen. Super bedankt! Je was echt top!
Nel Wagner

Partner Start-up Thuiskomertje

Wie vraag je om advies als het om LinkedIn gaat?
Ik heb Marjolijn Cohen, een jaar terug leren kennen als persoon en als expert op LinkedIn gebied.

Wel die expertstatus heeft ze bij mij dubbel en dwars verdiend nadat ik haar LinkedIn Scan ontving.
Een jaar terug had ik mijn profiel voor het laatst geüpdate!

Maar toen ik het uitgebreide Scan verslag las kwam ik er achter dat ik nogal wat puntjes had laten liggen.
Dit door onwetendheid en updates van LinkedIn .
Dus heb ik snel mijn profiel aangepast met succes want nog geen 14 dagen later is mijn netwerk met 21 personen gegroeid.

Wat ik ook echt Top vind, is de tips op gebied van wat te doen om je netwerk uit te breiden en zichtbaar te zijn als je een Top profiel hebt.
Want ja, wie wil nu niet gezien worden en zijn netwerk uitbreiden.

Hartelijk bedankt Marjolijn.

Met vriendelijke groet,
Ronny Heeg

Ronny Heeg

Barista, Koffie Maestro

Vandaag een waanzinnig leuke workshop gehad over Zakelijk Facebook voor beginners en ondanks dat ik al wat ervaring heb met zakelijk facebooken heb ik weer veel geleerd. Dank je wel Marjolijn van Connect-en-co en Esther van Your Social Eye voor een zeer leerzame middag.

Laetitia Ruchtie

Edelsteenkundige, NJ Amsterdam

Pin It on Pinterest

Share This