LinkedIn Connect Training!

Meer klanten in minder tijd.

Inschrijving is weer mogelijk! 

Meer klanten door LinkedIn!

Online Training ‘LinkedIn Connect’!

 

Voordelen:

1. Na 6 weken ben je in staat om nieuwe potentiële klanten via LinkedIn te krijgen

2. Weet je welke stappen je gaat nemen om LinkedIn voor je te laten werken

3. En kun je tijd besparen door de CONNECT-methode

4. En nog veel meer…

Je leert:

✔ Hoe je door een goede positionering je ideale klanten bereikt (je LinkedIn profiel optimaliseren)

✔ Hoe je goede waardevolle content schrijft

✔ Hoe je door de CONNECT-methode meer klanten aantrekt in minder tijd

 

Waarom deze LinkedIn online training?

Er bestaan natuurlijk al een heleboel LinkedIn trainingen, maar ik merk aan reacties van mijn klanten en na presentaties dat ondernemers heel veel nieuwe dingen leren van mij over LinkedIn.

Deze training heb ik al een paar jaar in mijn hoofd om te gaan maken, maar door veel ander werk is het er nog niet van gekomen. Ik weet wel dat het je enorm gaat helpen om je bedrijf te laten groeien door LinkedIn.
Het wordt echt een complete training en gaat veel verder dan je LinkedIn profiel te optimaliseren!

Voordat je met je LinkedIn profiel aan de slag gaat wil je eerst een paar andere dingen helder hebben. Zonder doel en en zonder dat je weet wie je wilt bereiken, mis je essentiële kennis. Ik ga je leren hoe je dit gaat bepalen.

 

Wat klanten over mijn LinkedIn trainingen zeggen:

Sinds 2007 gebruik ik LinkedIn en het platform is in die tijd heel wat keren veranderd. Nu dacht ik dat ik wel wist hoe het werkt.., totdat ik een training bij Marjolijn volgde. Wat heb ik daar veel van opgestoken! Nuttige tips om mijn profiel te verbeteren, handige strategieën om het platform maximaal te benutten én een aantal maatwerk tips. Allemaal handvatten en acties die direct te implementeren zijn, dankjewel Marjolijn!
Hugo Bakker

Online Marketeer, 101werkvormen.nl en Online Trainers Revolutie

Tijdens een LinkedInpresentatie van Marjolijn aan een grote groep ondernemers, kwam ik erachter dat LinkedIn nog veel meer te bieden had dan ik dacht. De presentatie ging voornamelijk over het inrichten van je persoonlijke profiel en wat voor verbeteringen er mogelijk zijn. Ondanks dat ik al heel lang op LinkedIn aanwezig ben, hoorde ik veel nieuwe functies en hoe ik ze makkelijk kan implementeren. Dank je wel voor deze inzichten en ik zou een workshop of presentatie van Marjolijn zeker aanraden vanwege haar praktische aanpak en heldere uitleg. 
Jan Everts

Ondernemerscoach, Vanuit je hart

Marjolijn heeft voor mij een LinkedIn-profiel-scan gemaakt. Ik kreeg een uitgebreid rapport met tips en ook complimenten, waarin ongelooflijk veel waardevolle informatie staat. Heel fijn vond ik dat ze goed uitlegt waarom bepaalde dingen handig zijn of juist niet. Ook gaat ze later, als ik de tips verwerkt heb, nog een snelle scan doen. Dus eigenlijk 2 profielscans voor de prijs van 1! Dat was echt een mooi cadeau! Daarnaast is Marjolijn een heel aardig en betrokken persoon, die altijd bereid is om je verder te helpen. Ze heeft ongelooflijk veel kennis van hoe het werkt bij de verschillende social media platformen, daarom heel fijn om met haar te sparren! Dank je wel Marjolijn!
Mascha Struijk

Professional vanuit je hart, professionalvanuitjehart

Ik dacht best wel te weten hoe LinkedIn werkt. Maar toen kreeg ik een eenvoudige heldere en zeer goede workshopdag erover van Marjolijn. Toen moest ik zeggen dat ik er niets van wist. Maar gelukkig door de eenvoudige stap voor stap uitleg van Marjolijn weet ik er nu veel meer van. Dank je Marjolijn.
Marie-José van Kimmenade

Coach hooggevoelige vrouwen 50+, Centrum De Boogschutter

Module 1

Doelen stellen

In deze module leer je hoe je goede realistische doelen gaat stellen voor je bedrijf en met name voor je LinkedIn strategie.

Hierdoor ga je effectief en efficiënt werken en zal je meer (potentiële) klanten aan trekken.

Module 2

Je ideale klant vinden en bepalen

Wanneer je niet helder hebt wie jouw ideale klanten zijn, ben je met hagel aan het schieten.

In deze module gaan we aan de slag om de juiste zoekwoorden (SEO) te vinden en je doelgroep tot in detail te leren kennen. En hoe vind je ze op LinkedIn.

Module 3

Positionering

Zonder duidelijke positionering onderscheid je je niet van anderen. Wat maakt jou uniek bijvoorbeeld.

In deze module gaan we de basis van je persoonlijke profiel op LinkedIn maken. Ook je branding komt aan bod.

 

Module 4

Bedrijfspagina

In deze module komt het belang aan bod van een bedrijfspagina en het bepalen wat je ermee kan doen en of dat binnen jouw strategie past. Natuurlijk ook het opzetten van een bedrijfspagina en het koppelen met je persoonlijke  profiel.

Module 5

Contentstrategie

Door een goede contentstrategie laat je je expertstatus zien en wat je toegevoegde waarde is.

Het algoritme van LinkedIn van je organische berichten zal worden uitgelegd. Hoe en wanneer plaats je berichten. Wat voor berichten en wat voor hashtags en hoeveel te gebruiken etc.

Module 6

CONNECT-methode

Door middel van mijn CONNECT-methode trek je meer klanten aan en vergroot je je netwerk en word je beter vindbaar.

Het is een systeem waardoor je beter zichtbaar wordt en minder tijd verspilt.

Marjolijn Cohen

Over mij

Ik ben social media strateeg en heb mijn bedrijf Connect-en-co in 2014 opgericht. Ik ben gespecialiseerd in structuur aanbrengen en overzicht geven in het communicatieplan van de ondernemer.

Mijn didactische ervaring tijdens mijn PABO-opleiding helpt mij om problemen van de klant te achterhalen en inzichtelijk te maken voor de klant. Dit vind ik van groot belang.
Als je iets niet begrijpt, haak je namelijk af en dat is zeker niet de bedoeling! Ik neem je echt aan de hand mee en legt het in jouw tempo uit en laat het je zelf doen.

Door mijn universitaire studie Kunstgeschiedenis leer ik mijn klanten visueel te denken en te kijken. Details versterken vaak het beeld en prikkelen de hersenen. Zo maak je potentiële klanten nieuwsgierig. Dat zorgt voor reactie en interactie.

Met mijn advies-ervaring vanuit de reclame- en PR-wereld, mijn studie Massacommunicatie & PR en later mijn social mediaopleiding (daarvoor bestonden er geen social media) heb ik een brede communicatie-achtergrond.

Ik zie  mezelf als teamspeler en netwerker. Het is mijn missie ondernemers op weg te helpen om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien. Dit doe ik door kennis aan mensen door te geven, zowel persoonlijk als via de digitale snelweg.

Praktische informatie:

Duur: 6 weken

Wanneer: start maandag 2 oktober 2023

Waar:

– via de mail de inloggevens naar video’s

– iedere maandagochtend nieuwe online module in leeromgeving

– iedere donderdag van 10.00-10.30 uur Q&A over de module via Zoom

– Interactie via de besloten LinkedIn groep

Kosten: €397 (excl. BTW)

Connect-en-co Marjolijn Cohen

BONUS #1

Checklist LinkedIn 2023 proof!

Up-to-date checklist om je persoonlijke profiel snel langs te lopen of je alles hebt ingevuld.

BONUS #2

Cheatsheet handige LinkedIn linkjes

Een lijst van linkjes met shortcuts naar van alles op LinkedIn. Echt super handig om bij de hand te hebben!

BONUS #3

Checklist Contentstrategie

Dit is meer dan een checklist. Het is eerder een template om je contentstrategie en je contentkalender mee op te zetten.

BONUS #4

50 Websites met gratis afbeeldingen (pdf)

Handig om rechtenvrije afbeeldingen over zeer veel verschillende onderwerpen te vinden. Doe er je voordeel mee.

BONUS #5

Besloten LinkedIn groep

Super waardevol, omdat we in deze groep elkaar helpen en ondersteunen. Hier kan je je vragen stellen en verder geholpen worden.

BONUS #6

Kernwaarden (pdf)

Een mooie lijst van zeer veel kernwaarden waar je uit kan kiezen om je verhaal te verduidelijken waar jij voor staat!

Prijs LinkedIn Connect Training

LinkedIn Connect Training t.w.v. €397

De ultieme LinkedIn Checklist! t.w.v. €25

Cheatsheet LinkedIn linkjes tw.v. €17

Checklist Contentstrategie t.w.v. €25

50 website gratis afbeeldingen t.w.v. €25

Besloten LinkedIn groep > onbetaalbaar

Kernwaardenlijst t.w.v. €15

Totale waarde: €504

 

Nu tijdelijk voor: €397

Als copywriter en schrijfcoach laat ik veel van me horen. Ook op sociale media. Zou ik dan wel iets kunnen opsteken van het boek ‘In 10 stappen ideale klanten door sociale media’ was de vraag?

Ja dus.

De CONNECT-methode van Marjolijn helpt je om je sociale media te structureren zodat je tijd en energie bespaart. Zo raadt ze aan om een netwerkdoel te formuleren voor je contacten op sociale media, een mix van vier soorten boodschappen in te zetten en geeft ze een handig overzicht van mediaplanningstools.

Het boek is vlot geschreven, praktisch opgezet en geeft je zin om meer te doen met sociale media. Dit is het stappenplan dat ik zou willen gehad hebben toen ik pas startte met sociale media.

Het zou me veel gis- en testwerk hebben bespaard. Voor mensen die wel al actief zijn op sociale media zet het boek je weer op scherp.

Ik ben dus een fan.

Katleen van Landschoot

Copywriter, De Schrijfcoach

Een praktisch en goed leesbaar boek. Veel informatie en tips, ik kon meteen aan het werk met mijn LinkedIn profiel, hoe mij beter te profileren!

Voor een beginnend ondernemer op social media vind ik het een aanrader, de opdrachten en voorbeelden geven net dat zetje dat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat.

Anneke Habes

Financieringsspecialist Rabobank, Klant & Sales Support Midden-Nederland

Een must voor iedere ondernemer die op zoek is naar een succesvolle contentstrategie (…)
Social media marketing is niet meer moeilijk, maar leuk na het lezen van dit boek en de basis voor je content- en communicatiestrategie. Maar je moet natuurlijk wel weten hoe het werkt. Met haar 10-stappen-plan helpt Marjolijn Cohen, social media marketingexpert, je op weg. Ze laat zien hoe je als ondernemer een hoog bereik kunt creëren, je naamsbekendheid kunt vergroten en nieuwe klanten kunt werven. Met weinig kosten en zonder al te veel moeite.
Ine Toet

Waarderings- en Onderhandelingsexpert IT , IT Consultancy

Garantiebewijs

 

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit de LinkedIn Connect Training zult halen. Wanneer je alle tips en methodes toepast zul je veel meer impact hebben.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt hebben. (Ik stop dan meteen je deelname aan het programma.)

Pin It on Pinterest

Share This