Super dat je de

‘Checklist Contentstrategie’

downloadt.

Waar stuur ik het naar toe?

 

Marjolijn Cohen

Ha,

Ik ben Marjolijn Cohen en ben social media strateeg sinds 2014 en mijn bedrijf heet Connect-en-co. Ik ben gespecialiseerd in structuur aanbrengen en overzicht geven in het communicatieplan van de ondernemer.

Mijn didactische ervaring dankzij de PABO-opleiding helpt mij om problemen van jou als klant te achterhalen en inzichtelijk te maken voor de klant.

Door mijn universitaire studie Kunstgeschiedenis leer ik mijn klanten visueel te denken en te kijken. Details versterken vaak het beeld en prikkelen de hersenen. Zo maak je potentiële klanten nieuwsgierig. Dat zorgt voor reactie en interactie.

Met mijn advies-ervaring vanuit de reclame- en PR-wereld, mijn studie Massacommunicatie & PR en later haar social mediaopleiding (daarvoor bestonden er geen social media) heb ik een brede communicatie-achtergrond.

Ik zie mezelf als teamspeler en netwerker. Het is mijn missie ondernemers op weg te helpen om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien. Dit doet ik door kennis aan mensen door te geven, zowel persoonlijk als via de digitale snelweg.

Social media verandert continu en Marjolijn is altijd up to date!

Ik vind het altijd weer verrassend hoeveel tips zij in haar rugzak heeft.

Zo zit ook dit boek weer vol handige en eenvoudig toepasbare tips.

De 10 stappen geven houvast als je structureel social media wilt gaan inzetten om je ideale klant aan te trekken.

Hugo Bakker

Online Marketeer, Online Trainers Revolutie

Een must voor iedere ondernemer die op zoek is naar een succesvolle contentstrategie.

Het neemt je in 10 hoofdstukken mee met praktijkvoorbeelden en praktische tips.

Social media marketing is niet meer moeilijk, maar leuk na het lezen van dit boek en de basis voor je content- en communicatiestrategie. Maar je moet natuurlijk wel weten hoe het werkt. Met haar 10-stappen-plan helpt Marjolijn Cohen, social media marketingexpert, je op weg. Ze laat zien hoe je als ondernemer een hoog bereik kunt creëren, je naamsbekendheid kunt vergroten en nieuwe klanten kunt werven. Met weinig kosten en zonder al te veel moeite.

Ine Toet

Waarderings- en Onderhandelingsexpert IT, IT Consultancy

Pin It on Pinterest

Share This