Bedankt voor je aanmelding voor de

  ‘Social media formaten 2022’.

Met sociale groet,

Marjolijn

E-book Social Media formaten

Door op de afbeelding te klikken, ontvang je de gratis de ‘Social media formaten 2022″ direct.
Natuurlijk wens ik je heel veel succes met het implementeren van al je social media afbeeldingen. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik dat graag!

MAAR … LET OP!! Dit aanbod krijg je maar eenmaal te zien!

Als je wilt, is het mogelijk om je social media strategie naar een nog hoger niveau te tillen. Sterker nog je krijgt de mogelijkheid om de Social media contentkalender 2022 heel voordelig aan te schaffen: De contentkalender 2022!

Niet voor €67, maar voor €27, omdat ik je echt verder wil helpen. Dan moet je wel nu beslissen!!

Wanneer je niet helemaal zeker bent of dit iets voor je is: het gaat je echt helpen om klanten aan te trekken en je tijd te besparen!

Aarzel dan niet te lang om gebruik te maken van mijn aanbod! De contentkalender 2022 heeft al meerdere malen tevreden klanten opgeleverd, die er direct resultaten mee hebben geboekt. Het heeft ze niet alleen veel nieuwe connecties, maar ook nieuwe potentiële klanten opgeleverd. Ze merken dat ze beter gevonden worden en blijkbaar zichtbaarder. Dat heeft ook gezorgd voor meer omzet.

Deze korting van € 40,- is tot en met 2de Pinksterdag 6 juni 2022 geldig. Het bedrag wordt in de winkelwagen aangepast! Daarna vervalt het aanbod definitief en kost het weer de terug naar de prijs van € 67,-. Dit is geautomatiseerd en ga ik niet wijzigen.

Om de Contentkalender 2022 direct aan te vragen, klik je op de knop hieronder:

Wat kan je verwachten:

 • Een uitgebreide Excel met meerdere tabbladen
 • Een handboek ter begeleiding
 • Contentstrategie met vragen, quotes 
 • Meerdere inhaakkalenders ter inspiratie
 • 50 websites met rechtenvrije afbeeldingen
 • en nog veel meer

Dit is wat klanten zeggen:

 • Ik heb de contentkalender net ontvangen en ben zeer onder de indruk van de informatie die erin verwerkt is.Zelf ben ik namelijk al enige tijd opzoek naar een overzicht met een invulschema die alle platformen koppelt dat tevens makkelijk invulbaar is.Met jouw heldere omschreven (e-book) handleiding met de belangrijkste informatie over hoe je wat invult, wordt er direct een basis neergelegd die van grote waarde is.

  Zelf heb ik mogen ontdekken dat dagelijks en regelmatig posten (van je laten horen) van grote invloed is op het bezoek van de bedrijfswebsite.

  Ben afgelopen juni begonnen om regelmaat in te bouwen en ik merk aan de bekendheid, zichtbaarheid en daadkracht dat er veel is veranderd in mijn bedrijf.

  Deze contentkalender is voor mij een bijzonder waardevolle tool om mijn in gezette route te balanceren en opschalen.

  Om nog meer waarde te leveren aan mijn potentiële klanten.

  Dit product raad ik daarom ter harte aan.

  Het geeft veel inzichten in de basis van jouw bedrijf door de vraagstelling en invulling van de contentkalender.

  Veel waarde met een opendeur naar Marjolijn die graag een bijdrage levert met haar kennis zodat jouw bedrijf kan gaan groeien met de mogelijkheden die jij voor ogen hebt.

Mariëlle Renckens

Holistisch instructeur en coach, Loslaten

Marjolijn is uitermate communicatief en in staat om op verschillende niveaus contacten te leggen en te onderhouden. Zij weet heel goed wat het doel is dat bereikt moet worden en werkt hier continue aan, direct en indirect.
Door haar empatisch vermogen wordt de ander in zijn waarde gelaten wat positief bijdraagt tot een goede (werk-)relatie.
Met haar vasthoudendheid en inlevingsvermogen weet zij die resultaten te bereiken welke vooraf besproken waren.
In contacten met Marjolijn kun je niet om haar humor, brede interesse en energie heen.

Hans Koudenburg

Verkoopondersteuner , KMServices

Natuurlijk zou het ook slim van je zijn om mij te volgen op Facebook, omdat ik daar veel tips & tricks en ontwikkelingen op het gebied van social media deel. Klik hier:

Facebook

Pin It on Pinterest

Share This