Bedankt voor je aanmelding voor de

  ‘LinkedIn Checklist 2021 proof’.

Met sociale groet, Marjolijn

LinkedIn Checklist 2021 proof!

Door op de afbeelding te klikken, ontvang je de gratis ‘LinkedIn Checklist 2021 proof!’ direct.
Natuurlijk wens ik je heel veel succes met het implementeren van alle 27 tips. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik dat graag!

MAAR … LET OP!!

Als je wilt, is het mogelijk om je LinkedIn profiel naar een nog hoger niveau te tillen.

Wanneer je niet helemaal zeker bent of je alles goed hebt ingevuld, of twijfelt over de gekozen trefwoorden voor je functie of in de opbouw van je info/samenvatting bijvoorbeeld.

Aarzel dan niet te lang om gebruik te maken van mijn aanbod! De digitale LinkedIn scan heeft al meerdere malen tevreden klanten opgeleverd, die er direct resultaten mee hebben geboekt. Het heeft ze niet alleen veel nieuwe connecties, maar ook nieuwe potentiële klanten opgeleverd. Ze merken dat ze beter gevonden worden en blijkbaar zichtbaarder. Dat heeft ook gezorgd voor meer omzet.

Wil je eerst lezen wat de LinkedIn scan allemaal inhoudt, klik hier.

De korting van € 30,- (gebruik de kortingscode: scan2021) is tot en met zondag 26 september 2021 geldig. Daarna vervalt het aanbod definitief en kost het weer de normale prijs van € 97,-. Dit is geautomatiseerd en ga ik niet wijzigen.

Om de digitale LinkedIn scan direct aan te vragen, klik je op de knop hieronder:

Natuurlijk zou het ook slim van je zijn om mij te volgen op Facebook, omdat ik daar veel tips & tricks en ontwikkelingen op het gebied van social media deel. Klik hier:

Facebook

Pin It on Pinterest

Share This